Verwacht

Dit zijn de projecten waar ik op dit moment mee bezig ben:

.

.

Als Emma-Jane haar ex tegenkomt op een auditie, weet ze een ding zeker: tijd om hem voor eens en altijd los te laten. Dat ze een mooie rol krijgt aangeboden is dan ook een geschenk uit de hemel, want spelen in een romantische film is het beste medicijn tegen een gebroken hart. Toch?

Verwacht: Maart 2024

Dit is het verhaal dat in Licht, Camera… Aantrekkingskracht wordt verfilmd. Abigail is naar Californië gegaan om de zomer door te brengen. Planmatig als ze is, heeft ze een duidelijk beeld van wat ze gaat doen. Dan ontmoet ze Jason, die haar de wereld van een andere kant laat ervaren. Ze wordt tot over haar oren verliefd, maar… Past hij wel in haar plannen?

Verwacht: Najaar 2024

Een Engelstalige epische fantasyserie die zich afspeelt in de wereld van Dansen tot de zon komt, maar dan een aantal eeuwen eerder.
Ennah leidt een beschermd leven op een wijngaard in het rustige Sentisse – tot ze haar veilige bestaan op het spel zet voor de liefde.
In het Noorderlijker gelegen Yoszovar begint een leerlingmagiër genaamd Kayetan eindelijk zijn dromen waar te maken – tot hij als een blok valt voor de dochter van zijn leermeester en hij de moeilijkste keuze van zijn leven moet maken.
Ergens tussen Sentisse en Yoszovar denkt een non haar beschermelinge veilig te houden in het klooster – tot het kind wordt ontvoerd. Om het meisje terug te vinden moet ze haar krachten bundelen met een krachtige, maar verleidelijke premie-jager…
En ondertussen komt de Magische pest steeds dichterbij.

Deel 1 verwacht: Zomer 2024

Dochter van de Zilv’ren Maan – de Engelse editie!
Every young woman in the village cherishes the dream of being crowned Daughter of the Silver Moon and receive the magic that keeps the village safe.
For Mara, that dream is so unattainable that she doesn’t even think about it. Everything that goes wrong in the village is blamed on her, starting with her mother’s death, her father’s disappearance and accidents involving fire. Accused of having wild magic and bullied for being different, Mara doesn’t even consider becoming a Daughter, not even when she finds out her mother was one of the best Daughters in history. All she wants is to be ordinary.
The only one who cares about Mara is Aza, the Sage of the village. She tells Mara stories about her parents, but anxiously keeps her own secrets to herself.
As the bullying intensifies, Mara unravels more and more shreds of the truth. Is she really the dangerous witch everyone takes her for? Did she have something to do with her mother’s murder? Who is the silver phantom who seems to be on her side? And what does Aza have to do with all this?

Verwacht: Zomer 2024

En tot slot nog een remake: Mijn boek ‘Verblind’ zal onder de titel ‘Blind Vertrouwen’ in herschreven versie uitkomen bij Dutch Venture Publishing. Het herschrijven staat op de planning, de lijnen worden al uitgedacht… Hierover later meer!

Wil je op de hoogte blijven van mijn schrijfsels? Dat kan via onderstaande media (klik op het icoontje om me meteen te volgen!)