Verblind

Nimisa Publishing House
ISBN paperback: 9789492337436
ISBN e-book: 9789492337504

Melissa Jansen moet keihard knokken om zich staande te houden in de veeleisende wereld van zang, dans en drama op de musicalopleiding. Haar leven is een mix van pijn, zenuwen en genieten van haar grote passie. Wanneer ze wordt gevraagd voor een prestigieus afstudeerproject moet ze nog harder werken om haar talent om te zetten in vaardigheid. Daarbij ontmoet ze rijzende musicalster en fulltime flirt Nathan de Wilde, die haar leven laat sprankelen. Ondertussen blijft het verleden dat ze achter zich wilde laten aan haar trekken, in de persoon van haar jeugdliefde Rick van der Woude. De grens tussen acteren en werkelijkheid vervaagt. Kan Melissa haar hart vertrouwen, of is liefde als theater: een prachtige illusie?

Mary K. Franklin keert met Verblind terug naar haar musicalverleden. Met liefde voor het vak en liefde voor de personages zet ze een spannend, romantisch verhaal neer.

Het boek leest snel en prettig en de emoties wisselen elkaar goed af.

Cornellie

Melissa wil dolgraag op de planken staan. Zingen, dansen, acteren dat is haar grote droom. Vanuit Friesland gaat zij naar de grote stad om deze droom te verwezenlijken. De musical opleiding is zwaar maar Melissa is een harde werker en doorzetter al is zij regelmatig wat onzeker.. Als zij gevraagd wordt om samen met andere jongens en meiden te spelen in een afstudeerproject kan zij haar geluk niet op.

Haar ex vriendje Rick raakt steeds meer uit het zicht, zeker als Melissa verliefd wordt op haar tegenspeler Nathan .

Dit alles brengt heel wat spanning en onrust teweeg. Beide jongens die aan haar trekken en Melissa die het zelf nog niet goed weet.

Het is boeiend om te lezen hoe het er aan toe gaat in dit wereldje.

Wie gunt wie wat, de ups en de downs, wat is echt of onecht. De liefdes die opbloeien, de vriendschappen die stukgaan maar ook de euforie van het creëren.

Quote: Wanneer de grens tussen acteren en werkelijkheid vervaagt, kun je je hart dan nog vertrouwen.

Het boek leest snel en prettig en de emoties wisselen elkaar goed af.

De personages zouden meer uitgediept mogen worden.

De cover ziet er supergoed uit en maakt nieuwsgierig.

Ik heb genoten van dit boek en geef het 4 sterren.