Vrouwelijke voice over

Vrouwelijke voice over

Wie ben ik? Ik weet niet of iemand ooit volledig in woorden te vangen is. Ik weet dat ik mezelf nooit zal kunnen vangen, en dat is het mooiste dat er is. Ik ben een persoon die altijd in beweging is. Ik ben dan ook van mening dat men elke dag weer iets nieuws over zichzelf leert. Ik laat me ook niet graag vangen in hokjes, maar doe juist veel verschillende dingen, zoals:

  • Zingen;
  • Dansen;
  • Stemactrice (vrouwelijke voice over);
  • Schrijven;
  • Lesgeven;
  • Werelden creëren;
  • Mijn wereld vormgeven

Vrouwelijke voice overVerschillende workshops

Het liefst doe ik al deze dingen tegelijk. Natuurlijk is dit niet mogelijk. Maar ik leef het leven waar ik zo van houd en weet al mijn passies te combineren in mijn werk als zangeres, musicalactrice, stemactrice en vrouwelijke voice-over en schrijfster. Ook ben ik een tijdje leadzangeres geweest in verschillende dinershows. Al mijn ervaring wil ik dan ook graag met jullie delen. Ik geef meerdere workshops waaronder schrijven en vertalen. Daarnaast geef ik zang- en acteerlessen. Voor meer informatie kunt u eenvoudig via mijn website in contact komen.

Ik geef schrijfworkshops, zangles en musicallessen. Neem contact op voor meer informatie.