Super Summer 2020

Super Summer!

2020 een verloren jaar? Hell no! 

We kunnen misschien niet doen wat we willen. Maar om het hele jaar af te schrijven? No way! 

Ik ben vastbesloten om dit jaar een topjaar te maken – om de nieuwe mogelijkheden die ontstaan zijn te benutten en 2021 te starten op de top van mijn kunnen.

Dus niks geen praatjes van ‘2020 is verschrikkelijk’ en ‘ik mis dit’ en ‘dat gaat niet, mehehehehe…’
Ook voor jou niet!

Jij krijgt nu de kans om deze zomer de allerbeste zomer OOIT te hebben. Niet in de vorm van uitstapjes en vakanties, maar door de allerbeste versie van jezelf te worden. Door eindelijk de tijd te nemen om je leven zo in te richten als aan te passen aan wat JIJ wilt, niet aan wat je overkomt. Door te kiezen voor jezelf en deze ‘time out’ van het normale leven te gebruiken om jezelf uit de sleur te halen en juist middenin de sprankel van het leven te zetten.

Ik heb dat gedaan, al voordat Covid-19 de boel op stelten zette, en ik kijk terug op een paar fantastische maanden. Ondanks ziekte. Ondanks onzekerheid. Ondanks 24/7 thuis met man en kind. Mijn leven is fantastisch, is mijn eigen ontwerp, en dat wil ik ook voor jou!

Ik zat ook vast. Mijn leven was ‘wel oké’, maar niet meer dan dat. Ik probeerde van alles om het beter te maken, maar voelde me steeds een octopus die probeerde alle ballen in de lucht te houden, en ze ondertussen voortdurend liet vallen. Knorrig, overwerkt, gefrustreerd en ongelukkig werd ik ervan. Ik leek gewoon niet te kunnen komen waar ik wilde zijn.

Totdat ik een andere structuur oppakte. 

Tot ik leerde hoe het brein werkt, hoe gewoontes werken en hoe die ons KNETTEREND in de weg zitten. Tot ik begreep hoe je grote klussen aanpakt, tot ik mezelf ging klaarmaken voor succes in plaats van falen. 

En het gekke was, dat het helemaal niet hard werken was. Het was niet moeilijk, het was niet dag in dag uit zwoegen. Sterker nog, ik glijd door het leven en elke hobbel neem ik met energie en in de wetenschap dat ik dit kan. 

Dit wil ik ook voor jou!

Investeer deze zomer in jezelf. Gun jezelf een frisse start, een heldere blik en stap in het leven dat jij WILT leven. 

Hoe? Door zes weken lang elke dag zo goed mogelijk te beginnen, met een ochtendritueel dat je per video kunt volgen: Morning Magic. 

In 15 tot 20 minuten per dag zet jij jezelf klaar voor succes, vol energie en vrij van de angsten, zorgen en de kleine frustraties die je belemmeren te zijn wie je wilt zijn. De ‘BS’ die je belet te stralen en die zorgen voor uitstelgedrag en je kleiner houden dan je bent, gooi je eruit. Je leert jezelf nieuwe gewoontes en strategieën die je ondersteunen om je beste zelf te zijn.

Leef je leven voor de volle 100% en geniet voor 100%. Dat is geen utopie, het is binnen bereik deze zomer.

Wat gaan we doen? 

 • Je krijgt 6 weken lang elke ochtend de Morning Magic e-mails in je inbox. Zodat jij je dat goed begint.
 • Twee online groepscoachingssessies
 • Drie healingsessies op afstand
 • En een speciaal extra programma bij Morning Magic, Deep Dive. Het helpt om je het programma helemaal te personaliseren zodat het echt bij jou en jouw interne blauwdruk past. 

Meer over de data vind je hieronder.

Dit pakket kost bij elkaar normaal gesproken meer dan € 300,-, maar speciaal voor deze zomer is het een investering van slechts € 147,-

Klik hier om jouw zomer een Super Summer te maken!

Na deze zomer: 

 • Kun jij in je kracht staan en blijven staan. 
 • Kun je elke situatie het hoofd bieden omdat je weet wie je bent en je gelukkig kunt zijn met jezelf. 
 • Kunt je leven vanuit rust en zelfvertrouwen; de allerbeste versie zijn van jezelf. 
 • Sta jij boven ‘rondrennen als kip zonder kop’ en ‘geen richting hebben’, is het ‘aanmodderen’ voorbij en werk je doelgericht aan het leven zoals jij het hebben wilt. 

Voor een investering van slechts € 147,- kan dit jouw leven zijn.

En ben je niet tevreden, ondanks al je inzet en tools die je straks in handen hebt? Geef het binnen vier weken na de start van jouw ‘Super Summer’ aan en je krijgt het hele bedrag terug. 

Alle data op een rijtje: 

 • Morning Magic: 17 juli 2020 t/m 31 augustus 2020, inclusief Deep Dive
 • Groepscoaching: maandag 20 juli en maandag 17 aug, 20:00 u, via Zoom. Er komen replays beschikbaar.
 • Healing op afstand: Reiki versterkt met Tachyon & Reiki Mental Healing, op 23 juli, 1 aug en 26 aug (je hoeft hiervoor niet thuis te blijven, al mag dat uiteraard wel!)

Verder kun je vragen natuurlijk naar me mailen – ik ben er deze zomer om je te helpen en je aan te moedigen!

Wil jij deze zomer sterker dan ooit worden? Wil je lekkerder in je vel zitten, beter voor jezelf zorgen en die veranderingen doorvoeren die je al een tijd wilt doorvoeren? Wacht dan niet langer en gun jezelf een Super Summer!

Klik hier om je in te schrijven!

Ik kijk ernaar uit je te helpen jouw droomleven waar te maken!

Liefs, Marieke