Sprankelend Elfia

Gepubliceerd door mariekefranke op

Drie dagen gevuld met vrolijke mensen in de mooiste kostuums, heerlijke gesprekken en hier en daar een lied, wat wil ik nog meer?
Het was super op de Elf Fantasy Fair. Ik heb mensen gezien die ik veel te lang niet had gezien en mensen ontmoet die ik vaker wil zien. Ik durf geen namen te noemen, want het waren zoveel fijne ontmoetingen dat ik niemand wil vergeten! Heerlijk dat er evenementen zijn die zoveel fijne mensen bijeen brengen.
Het is een voorrecht om mijn boeken te mogen delen, en het is een zegen om mensen te mogen raken met mijn verhalen. Er kwam zelfs een meisje aan de kraam dat Offer in de Mist aan het lezen was en helemaal oplichtte toen bleek dat ze de schrijfster ontmoette! Ik krijg er nog kippenvel van, ze gaf me een van de mooiste complimenten die ik maar kan krijgen.
Sprankels_omslagEen spannende bijkomstigheid van deze Elf was het uitkomen van Sprankels. Deze verhalenbundel was vanaf zaterdag officieel verkrijgbaar en ik ben trots dat zoveel mensen het boek al hebben meegenomen naar huis. Ik hoop dat ze net zo genieten van het lezen van de verhalen als ik heb gedaan bij het schrijven.
Naast het verkopen van boeken in de tent, waar ik met mijn fijne collega’s het weekend mocht doorbrengen, mocht ik ook elke dag een half uurtje een presentatie geven. Fantastisch! Ik heb heerlijk gezongen, gepraat, voorgelezen en bellen geblazen.
Thuis is het nagenieten en met de pootjes omhoog, omdat drie dagen staan zelfs voor geoefende voeten best zwaar is. Maar ik ben blij.
Op naar volgend jaar. Of nee, eerst naar Fantastyval. En Castlefest. En de Midwinterfair, en… en… Mooi leven heb ik toch… 🙂

En omdat het zo fijn was om te doen, hier een klein stukje van de presentatie!

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *