Romantische verhalen

 

 

.

NIEUW: Verblind – Mary K. Franklin

Melissa Jansen moet keihard knokken om zich staande te houden in de veeleisende wereld van zang, dans en drama op de musicalopleiding. Haar leven is een mix van pijn, zenuwen en genieten van haar grote passie. 

Wanneer ze wordt gevraagd voor een prestigieus afstudeerproject moet ze nog harder werken om haar talent om te zetten in vaardigheid. Daarbij ontmoet ze rijzende musicalster en fulltime flirt Nathan de Wilde, die haar leven laat sprankelen. 

Ondertussen blijft het verleden dat ze achter zich wilde laten aan haar trekken, in de persoon van haar jeugdliefde Rick van der Woude. Gevangen tussen twee vuren bouwt de spanning op. De grens tussen acteren en werkelijkheid vervaagt. Kan Melissa haar hart vertrouwen, of is liefde als theater: een prachtige illusie?

Mary K. Franklin

Mijn romantische verhalen schrijf ik onder het pseudoniem Mary K. Franklin, waardoor ik ook in het Engels makkelijk kan schrijven.
Wil je een voorproefje?

Verblind Kennismaking – Hoofdstuk 1

[us_btn text=”Bestellen” link=”url:http%3A%2F%2Fmariekefrankema.nl%2Fproduct%2Fverblind%2F|||” color=”secondary” icon=”fa-shopping-bag”]

 

LiefdesduetLiefdesduet

Mary K. Franklin

Liefde
groter dan het leven
sterker dan de dood

De zoektocht ten einde
Yogadocente Mia is niet bepaald blij met de nieuwe bovenbuurman in het historische pand waar ze haar lessen geeft. Maar wanneer de gemeente het gebouw wil gaan slopen, gaan ze samen de strijd aan. Dan blijkt het gebouw niet het enige te zijn dat hen verbindt. Zal ze ooit zijn hart en ziel voor zich winnen? Of is dat in het verleden al gebeurd?

In een nieuw licht
Marije Adema probeert na een scheiding haar leven weer op te bouwen op het Friese platteland. Ze begint zelfs voorzichtig te daten via een datingsite. Maar dan valt ze volledig voor een man die ze alleen kent uit een gevonden dagboek. Hoe kunnen de mannen uit het internet-tijdperk hier tegenop? Of zoekt ze gewoon op de verkeerde plek?

[us_btn text=”Bestellen” link=”url:http%3A%2F%2Fmariekefrankema.nl%2Fproduct%2Fliefdesduet%2F|||” color=”secondary” icon=”fa-shopping-bag”]

BlindedBlinded

Mary K. Franklin

Mijn romantische verhalen schrijf ik onder het pseudoniem Mary K. Franklin, waardoor ik ook in het Engels makkelijk kan schrijven. Mijn Engelstalige roman Blinded is te koop als e-book via smashwords en via Amazon.

Melissa Andrews is working hard to keep up with the demands of the Academy of Performing Arts, taking pain, nerves and sheer agony for granted. Being asked to perform in a prestigious graduation play ups the stakes, and meeting rising musical star and full time flirt Nathan James makes her world sparkle even more. But the pull from home is strong as ever, personalized by her high school sweetheart Richie. The line between reality and pretend fades. Can Melissa trust her own heart, or will it deceive her?

[us_btn text=”Bestellen” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.amazon.com%2Fdp%2FB01LZRIZAY||target:%20_blank|rel:nofollow” color=”secondary” icon=”fa-shopping-bag”]

Perron 3

Als lezer houd ik enorm van romantische verhalen. Ik heb er zelfs een paar geschreven, maar die zijn nog op zoek naar een uitgever. Daarover kan ik dus nog niet zoveel vertellen. Wel kan ik je een kort romantisch verhaal laten lezen. Klik op de button om Perron 3 te lezen, het verhaal dat de Valentijnswedstrijd van de Bibliotheek in Numansdorp won (met onder meer Gerda van Wageningen in de jury).

[us_btn text=”Lezen” link=”url:http%3A%2F%2Fmariekefrankema.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F11%2FPerron-3.pdf||target:%20_blank|” color=”secondary” icon=”fa-book”]