Onzichtbaarheid

Gepubliceerd door mariekefranke op

Gisteren kocht ik, in de aanbieding bij de V&D, twee pennen met onzichtbare inkt. Je kunt schrijven wat je wilt, maar niemand zal het zien. Totdat er UV-licht op schijnt. Dan lichten jouw woorden op, helderder dan de sterren in de nacht, om je te verrassen met hun boodschap. Alsof ze pas mogen verschijnen als de tijd daar is.

Hetzelfde lijkt te gelden voor alles wat ik nu aan het doen ben. Het ziet er misschien uit alsof ik niets aan het doen ben, of tenminste, er wordt weinig concreet naar buiten gebracht, maar ondertussen ben ik ontzettend veel ‘onzichtbare dingen’ aan het doen, om over een paar weken, als onder een straal UV-licht, een nieuw boek en een nieuwe site te kunnen laten schitteren.

De site is momenteel onder constructie, er wordt hard aan gewerkt door Monique v.d. Hout. Ik vermoed zelfs dat, tegen de tijd dat iemand dit leest, de site al online staat. Het gaat voorspoedig en ik ben Monique heel dankbaar voor haar harde werk en creatieve input.

Sprankels komt uit op de Elf Fantasy Fair (Elfia). Het is een verhalenbundel met daarin twaalf verhalen die soms fantasy, soms horror en soms een mengelmoes van beide zijn. Ik kijk er erg naar uit om deze verhalen te mogen delen, om de sprankel te mogen doorgeven.

Het doorgeven van de sprankel vind ik erg belangrijk. Daarom zal ik op de Elf een speciale actie houden: Iedereen die Sprankels koopt, mag een ander nomineren om het boek te krijgen. Gratis en voor niets, gewoon omdat die ander het verdient. Ik zal aan het eind van de beurs een van die genomineerden het boek cadeau doen.

Ongemerkt heb ik nu toch alweer veel laten zien van de dingen die binnenkort hun plek in de schaduw zullen verlaten om in het volle licht te mogen vertoeven. Ik kijk ernaar uit om het licht aan te mogen zetten.

Marieke

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *