31 mei 2019

Gepubliceerd door mariekefranke op

69,2 kilo (-2 kilo sinds start, 1 kilo te gaan, 1 ons meer dan gisteren…)
 
Aangekomen. Een klein beetje, maar toch. Grrr…
En weer de gedachten. Te veel gegeten? Te weinig? Had ik mijn honger (knorrende maag) gisteravond moeten negeren toen ik thuiskwam van de schrijfgroep? Genoeg gedronken? Is het de schuld van de maanstand of zo?
En ook de negatieve gedachten van: ‘Laat maar. Het heeft geen zin.’ en ‘Jemig, doe ik daar al die moeite voor!?’ ‘Moet ik dan niet een dagje koolhydraat-splurgen zoals ik normaal om de vier dagen deed?’
Maar ik laat me niet kisten. Gewoon door. Ik weet dat ik gisteren, met late snack, goed heb gegeten. Ik heb genoeg gedronken. Ik ben goed bezig. En dat gewicht? Dat volgt wel. Het gaat erom dat ik me goed voel. En dat lukt me. Ondanks die weegschaal.
 
Gisteren:
 
Ontbijt:
Fruit (appel, meloen, nectarine, ananas)
Knäckebrödje kaas
Knäckebrödje pindakaas
 
Tussendoor:
Nootjes
 
Lunch (prutje):
Roerbakgroenten met spekjes
 
Tussendoor:
Griekse yoghurt met noten en zonnebloempitten
 
Avond (wraps uit de oven):
ei-wraps
groente en bonen met taco-kruiden
kaas
 
Avondsnack:
Knäckebrödje pindakaas
 
1777,4 ckal
118 gr. vet
87 gr koolhydraten
Categorieën: Afvalblog

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *