3 juni 2019

Gepubliceerd door mariekefranke op

69,8 kilo (-1,4 sinds start, nog 1,6 te gaan tot doel, 0,4 aangekomen sinds laatste weging)

En weet je, ik ben oké. Ja. Ik baal dat er niks af is en dat het grote doel waarschijnlijk niet haalbaar is. Maar ik voel me goed, en ik heb mijn best gedaan!
Afgelopen weekend was beursweekend en dan kan ik niet eten zoals ik eigenlijk wil. Gezonde maaltijden met veel groente kun je gewoon niet zo goed fixen voor ‘on the go’. Ik leefde uit een koelbox en dat was al heel wat, en al heb ik meer gegeten dan ik thuis zou doen (dat is het rare van beurzen), ik denk dat het nu vooral de warmte is die zorgt dat ik wat meer vocht vasthoud dan normaal.
En heel eerlijk: de jurk van dit weekend stond. Ik voelde me geen rollade of zo, hahaha, dat maakt een en ander ook makkelijker om los te laten.
Ik maak me dus lekker geen zorgen, ga vandaag weer heerlijk thuis zijn de hele dag en nog heerlijker aan het werk, dus… Yay!
Morgen meld ik me wel weer, wie weet wat voor een gewichtswondertje er dan gebeurd is 😉

O, een kleine impressie van afgelopen weekend…

Categorieën: Afvalblog

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *