12 juni 2019

Gepubliceerd door mariekefranke op

69,6 (0,4 afgevallen, 1,6 te gaan tot doel)
 
69,6, yes! Heel fijn dat het de goede kant weer op gaat!
Ik moet ook zeggen dat ik relaxed ben qua eten om het moment. Het heeft er ongetwijfeld mee te maken dat ik weer ‘gewoon’ druk ben en niet meer tot over mijn oren, hahaha. Hoewel ik het gevoel heb dat ik behoorlijk ‘on top of my game’ zat de afgelopen weken, was het wel intensief en veel. Nu bijna alle grote punten zijn afgevinkt, heb ik meer rust in mijn bovenkamer en is de behoefte om veel te eten dus ook minder. Who’d have thought 😛
Vandaag weer de uitdaging van een hele middag lesgeven, wat het normale schema een tikje anders maakt dan normaal. Maar ook dat ben ik wel gewend, dus het komt weer goed vandaag! 🙂
Tot morgen!
Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *