11 juni 2019

Gepubliceerd door mariekefranke op

70,0 kg (en we beginnen opnieuw met tellen 😉 Doel is -2 kg op 21 juni)
 
Ik ben vandaag voor het eerst in dagen weer op de weegschaal gestapt. De week hiervoor heb ik gedacht: toedeledokie, het is te druk en te veel om echt te eten zoals ik wil en de dagen waren ook te lang. Nu heb ik een paar behoorlijk goede dagen achter de rug en is de Fantasy Day Brederode gedaan, wat een hoop bedrijvigheid laat wegvallen. Heel fijn! 🙂
Baal ik? Ja, die twee kilo die ik kwijt had willen raken, had ik best willen halen. Maar ik voel me goed! Ik ben blij, ook met mijn vorm, dus het is prima!
Vandaag weer met frisse moed er tegenaan. En meteen een lekker struikelblok – op visite vanmiddag. Ik ga het redden, komt vast goed. Morgen maar weer zien 😉
 
Lieve groeten!
Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *