Zangdocent

Voor mij is zang meer dan alleen de juiste technieken toepassen op het juiste moment. Het gaat ook om het verhaal dat je wilt vertellen met jouw lied. Jouw interpretatie en emotie bepalen wat het publiek ervaart en of jij mensen kunt raken met jouw kunst.
De techniek die ik gebruik is EVTS (Estill Voice Training System), maar ik beperk me niet daartoe. Elke zangleerling is namelijk uniek en daarom kijk ik breder dan een enkele methodiek.
Ik wil dat mijn leerlingen in staat zijn hun stem gezond te gebruiken en vooral dat zij vol zelfvertrouwen kunnen zingen, zowel op een podium als bij een auditie of voor de lol onder de douche.
(Oud-)leerlingen van mij speelden onder meer in Annie, Ciske de Rat en Droomvlucht, de musical. Meerdere van hen zijn inmiddels vakopleidingen gaan doen, en weer anderen volgden hun hart een heel andere kant op. Met elk van hen had ik een klik, wat volgens mij onmisbaar is bij het werken met een delicaat instrument als de stem.

Wil jij ook je stem ontwikkelen en fijner zingen? Neem dan nu contact met me op!

Prijzen:

Losse lessen:
Tot 21 jaar: € 35,- per uur
Vanaf 21 jaar: € 35,- per uur excl. BTW
Voor losse lessen geldt een aanbetaling van € 15,- die wordt afgerekend bij het maken van de afspraak. Retour van de aanbetaling alleen indien de les meer dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd. 

Combinatiepakket:
3 lessen
Tot 21 jaar: € 90,-
Vanaf 21 jaar: €90,- excl. BTW
Betaling vooraf. De 3 lessen moeten binnen 3 maanden na aanschaf van het pakket worden afgenomen. 

De lessen vinden plaats bij mij thuis, Padangstraat 4, tenzij in overleg anders wordt besloten.

Wat bereid je voor voor de eerste les?

Kies een nummer dat je graag zingt. Het maakt niet uit hoe goed je het zingt, maar zorg wel dat we ermee kunnen werken (een nummer pas in de les instuderen kost zoveel tijd – zonde!). Neem de songtekst uitgeprint mee en zoek uit of er een karaoke-versie (zonder zang) van je lied bestaat (youtube is een fijne bron). Je mag me altijd mailen om te overleggen. (mariekefrankema@gmail.com)

Lieve groeten, Marieke

PS: Moet je binnenkort auditie doen? Kijk dan ook even op deze pagina voor tips en een speciaal programma om je zenuwen te verminderen.
PS2: Vind je het superspannend? Dat snap ik, maar laat je daardoor vooral niet tegenhouden! Ik help je en gooi je echt niet pardoes in het diepe. You got this! ♡

Inschrijven voor een les