Zangdocent

Voor mij is zang meer dan alleen de juiste technieken toepassen op het juiste moment. Het gaat ook om het verhaal dat je wilt vertellen met jouw lied. Jouw interpretatie en emotie bepalen wat het publiek ervaart en of jij mensen kunt raken met jouw kunst.
De techniek die ik gebruik heeft is in basis EVTS (Estill Voice Training System), maar er is meer. Elke zangleerling is namelijk uniek en daarom kijk ik breder dan een enkele methodiek.
Ik wil dat mijn leerlingen in staat zijn hun stem gezond te gebruiken en vooral dat zij vol zelfvertrouwen kunnen zingen, zowel op een podium als bij een auditie of zelfs onder de douche. (Oud-)leerlingen van mij speelden onder meer in Annie, Ciske de Rat en Droomvlucht, de musical. Meerdere van hen zijn inmiddels vakopleidingen gaan doen, en weer anderen volgden hun hart weer een heel andere kant op. Met elk van hen had ik een klik, wat volgens mij onmisbaar is bij het werken met een delicaat instrument als de stem. Neem dus gerust contact op voor een proefles.

Prijzen:
Tot 21 jaar: € 30,- per uur
vanaf 21 jaar: € 30,- per uur excl. BTW

Deze prijzen zijn exclusief eventuele zaalhuur. Ik kan zangleerlingen bij mij thuis lesgeven en, tegen een reiskostenvergoeding en in overleg, ook bij de leerling thuis.

Inschrijven voor een proefles