Theater

musical

Ik sta graag op de planken. Heel graag zelfs. Even iemand anders zijn, mensen een boodschap meegeven, mensen gewoon een mooie avond geven. Heerlijk.

Zo’n drie jaar lang was ik leadzangeres in de Heksenkethel in Rotterdam. Ik zong in de shows Bonte Avond, Indoor Camping, Paradijsvogels, Jubileumshow, Jakkes Alweer Kerst en All in the family. 

Voordat ik in de dinershows terecht kwam, heb ik al veel mooie shows mogen spelen. Op school speelde ik Elisabeth, in de gelijknamige musical. Ik vind dat nog steeds een van de mooiste rollen die ik ooit heb mogen vertolken. Ook speelde ik onder meer Lady M. in Coming Out en Gertrude O’Ryan in Moby Dick. Bij Music All Around heb ik verschillende mooie dingen mogen doen. Ik speelde onder meer in Boeien en vele dinershows. Voor Music All Around schreef ik Hotel Silvermaen en ik ben nog steeds gastdocent bij onder meer de zomerbootcamps. 

Naast het zingen en acteren in shows spreek ik ook stemmen in. Ik ben regelmatig in de huid van Barbie gekropen en spreek reclames in.
Op dit moment doe ik vooral kleine (soms onverwachte) projecten. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie.
Naast het zelf spelen geef ik ook graag door wat ik geleerd heb.

Wil je meer weten, les volgen of me inhuren? Je kunt hier een berichtje achterlaten, of klik op de links hieronder.
>Zangdocent
>Zangeres
>Voice over/stemactrice
>Op de planken
>Video’s