Reiki

De reiki-methode dient niet alleen om ziekte te genezen. Het ware doel is de hart-geest te corrigeren, het lichaam fit te houden en een gelukkig leven te leiden met gebruikmaking van de spirituele vermogens waarmee mensen sinds hun geboorte zijn toegerust.

Reiki is een manier van heling door middel van handoplegging, waardoor je levensenergie weer in balans komt. Ik heb zelf de tweede graad hierin behaald en kan je een ondersteuning geven om je gezondheid te verbeteren, je pijn te verlichten en je mentale rust te brengen. Reiki is geen vervanging voor behandeling door een arts, maar kan je wel helpen en ondersteunen bij wat je doormaakt.

Je kunt bij mij thuis komen, maar ik kan ook met mijn massagetafel bij jou langs komen.

Een behandeling duurt zo’n vijf kwartier en kost € 35,-
Inclusief Mental Healing duurt de behandeling anderhalf uur en kost € 45,-

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of graag een behandeling wilt.

Ervaringen

Voor ik reiki kon geven en mezelf kon behandelen, had ik om de zoveel weken steevast een dag knallende pijn in mijn hoofd, die ik alleen te lijf kon gaan met een ochtend slaap in een donkere ruimte, volgepompt met ibuprofen. Sinds ik mezelf met reiki behandel (sinds 2012) is die hoofdpijn verleden tijd en heb ik nauwelijks ibuprofen nodig gehad.
Een goede vriendin van mij, Jannie, had enorm last van haar rug. Ze kon niet pijnloos zitten, staan of liggen en bewegen was erg naar. Ik heb haar zo’n tien minuten behandeld en daarna stond ze op. Zonder greintje pijn!

[/vc_row]