Nederlandse fantasy boeken

Bestseller auteur van Nederlandse fantasy boeken

Naast mijn werk als zangeres en musicalactrice ben ik schrijfster van onder andere Nederlandse fantasy boeken.

Fantasy romans

Ik schreef twee romans: Dochter van de Zilv’ren maan, winnaar van de bookaward Castlefest 2010 en Offer in de Mist. Voor Offer in de Mist ging ik terug in de Nederlandse geschiedenis om oeroude magie te vinden. Ook werk ik al heel lang aan een fantasy trilogie waarvan het eerste deel steeds concretere vormen aan gaat nemen. De erfenis van Yzara opent met het boek Torenhoog. Het speelt zich af in een wereld waarin geen toren hoog genoeg kan zijn en aanzien en status samenhangen met je lengte. Via de blog houd ik je op de hoogte van de vorderingen.

Binnenkort verschijnt ook mijn kinderboek Silvermaen over de Nanette die uit het weeshuis wordt gehaald door een oudtante.

Behalve het schrijven van Nederlandse fantasy boeken doe ik nog een heleboel andere dingen:

  • (stem)Acteren
  • Dansen
  • Zingen
  • Lesgeven
  • Werelden creëren

Theaterdocent

Lesgeven doe ik met veel passie. Of het nu om zang, dans of drama gaat. Momenteel geef ik les bij de Singing Stars in Voorhout en bij Cadenza Theateropleidingen in Zoetermeer. Mijn leerlingen zien groeien en ze te begeleiden vind ik heerlijk. Ik geef mijn ervaring en kennis met veel enthousiasme door.